طراحی سایت چیست ؟
با توجه به گسترش روزافزون کسب و کارهای اینترنتی در جهان، طراحی سایت (web design) امروزه به عنوان نقطه اصلی شروع درآمدهای سرشار اینترنتی به شمار میرود. به طور کلی طراحی وب سایت یا همان طراحی سایت، به منظور ایجاد و فراهم نمودن بستر جذاب اینترنتی است که در آن انواع امور خدماتی، دریافت و اشتراک خبر، ثبت نام سرویسها و امور سازمانی، انجمنهای گفتمان و فروم ها و نمایش و فروش کالا و محصولات ارائه میشود.
ما در ناب دیزاین شما را در اولویت قرار می دهیم. همچنین می توانید همواره جهت دریافت مشاوره رایگان با کارشناسان ما در تماس باشید خوشحال می شویم در کنار شما باشیم.
بد نیست بدانید که ماهیت تشکیل دهنده هر طراحی وبسایت، بر مبنای عناصری همچون:
استوار است. اما هریک از این مهارت های عنوان شده، خود میتواند شما را در دنیای وسیعی از ریز مهارتها در دنیای طراحی سایت غرق کند… و از همین رو شناخت این مهارتها، در به وجود آوردن یک بستر و کسب و کار اینترنتی درآمدزا الزامیست؛ بنابراین دعوت میکنیم تا انتهای این مقاله تخصصی با ما همراه باشید.
تاریخچه طراحی وب سایت در جهان
همگان طراحی و ارائه مرورگر Internet Explorer توسط شرکت مایکروسافت را (با پشتیبانی کامل از فرمت png عکس)، به عنوان دمیده شدن روحی تازه در کالبد سایتهای اینترنتی در سال 2000 میدانند؛ امــــــــــّــــــــــا… اما بایستی بدانید که اولین طراحی سایت تحت عنوان پروژه (W3) با آدرس اینترنتی:
http://info.cern.ch/hypertext/WWW/TheProject.html.
توسط «تیم برنرزلی» در 6 آگوست 1991 انجام گرفت و جالبتر اینکه این url همچنان نیز برای بازدید در دسترس کاربران قرار دارد. البته سادگی بیش از حد این سایت (به مانند تمامی سایتهای اولیه که همگتم با این سایت طراحی شدند) را میتوان به عدم پشتیبانی دنیای طراحی وبسایت از هیچیک از: فایلهای صوتی و عکس، رنگها، فرمتهای گرافیکی و … مرتبط دانست.
مراحل طراحی سایت چیست؟
طراحی وب سایت (Web Design) بسته به نیاز کارفرما و جامعه هدف کاربران، میتواند به صورت طراحی کاملاَ اختصاصی و یا به صورت خرید دامنه و خرید قالب آماده سایت، انجام گیرد. البته راه اندازی سایت به هریک از روشهای فوق نیز انجام شود، تابع شرایط کلی زیر است که با عنوان مراحل طراحی وبسایت شناخته میشود:
مرحله اول؛ خرید دامنه و هاست:
بهتر است در گام نخست و برای آسوده نمودن خیال خود، به خرید دامنه مناسب (یک نام url؛ مثلاَ: www. naab-design.com) و یک هاست با حجم مناسب با وبسایتتان اقدام نمایید.
البته برخی از کارشناسان این مرحله را به عنوان آخرین مرحله طراحی وبسایت پیشنهاد داده اند؛ اما ما به دلایل متنوعی، خرید هاست و دامنه را به عنوان مرحله اول توصیه میکنیم؛ چرا که:
مرحله دوم؛ طراحی و شکل دهی وایر فریم:
بدون شک «طراحی وایر فریم» یا «وایر فریمینگ» را میتوان به عنوان اولین و مهمترین مرحله طراحی و توسعه هر سایت یا نرم افزار به شمار آورد. به بیان فنی تر، طراحی وایر فریم به نوعی همان طرح اولیه در طراحی سایت است که استخوان بندی اصلی و یک شمای کلی از سایت را مشخص می سازد؛ تا تقریباَ جایگاه همه المانها، عناصر و گزینه های ویژه، فضاهای مهم و پربازدید و صفحات اصلی و داخلی و دسته بندی ها معین شود. با این کار و جانمایی تمامی عناصر، در حقیقت مشخص میشود که هدف نهایی طراحی وبسایت چیست…
در واقع در مرحله وایر فرم، زیبایی و لوکس بودن هریک از بخش ها و جایگاه های وبسایت هیچگونه اهمیتی ندارد و صرفاَ به عنوان یک طرحواره ساده و بدون پیچیدگی عناصر خاص بصری است که جانمایی کلی (دیاگرام کلی) وبسایت را مشخص مینماید. بر همین اساس، وایر فریم گامی است در جهت عیب یابی مشکلات وبسایتتان… و با این مدل طرحواره، درصد انحرافتان از خواسته های اصلیتان از یک سایت اینترنتی، به میزان قابل توجهی کاهش می یابد؛ چرا که قرار است تک تک اهدافتان در یک قالب کلی طراحی سایت را مشخص کنید.
مرحله سوم؛ طراحی گرافیک وبسایت
بعد از چیدمان ابتدایی تمامی جایگاه ها و عناصر، پای مفهوم طراحی گرافیک در طراحی وب سایت به میان میآید. اما چرا بایستی به سراغ یک طراحی گرافیک مناسب برای وبسایتهای اینترنتی برویم؟! در حقیقت:
مرحله چهارم؛ کدنویسی و برنامه نویسی:
حال که تمامی موارد ابتدایی چیدمان ها و طراحی های گرافیکی انجام شده است، نوبت انتخاب زبان برنامه نویسی و کد نویسی مناسب برای طراحی فریم ورک اختصاصی، کنترل امور مدیریت محتوا و ساماندهی کاراییهای وب سایت می باشد؛ کد نویسی و برنامه نویسی که بایستی بر اساس نیازهای مخاطبان و درخواست ها و انتظارات کارفرما انجام گیرد.
اما برای طراحی وب سایت عمدتاَ از چه زبانهای برنامه نویسی و اسکریپت نویسی استفاده میشود؟! در پاسخ به این سوال میتوان موارد زیر را به عنوان مهمترین زبانهای برنامه نویسی سایت معرفی نمود.
زبان های برنامه نویسی در طراحی وب سایت
نکته ای که در همین ابتدا بایستی بدان توجه داشت، این است که CSS زبان برنامه نویسی نیست و به منظور طراحی های قسمتهای گرافیکی و عناصر بصری و ظاهری هر وبسایت مورد استفاده قرار میگیرد. در رابطه با CSS ذکر نکات زیر ضروریست:
2. زبان برنامه نویسی ASP:
در حقیقت ASP.NET یک پلتفرم ویژه برای توسعه طراحی های وب و نرم افزارهای موبایلی می باشد که در سال 1993 به وسیله شرکت مایکروسافت به بازار آمد. وظیفه اصلی این زبان برنامه نویسی، «توسعه دهی طراحی های وب» است؛ به طوریکه با این زبان برنامه نویسی، عمدتاَ نرم افزارهای تحت وب قدرتمند و قابل توجه برای ویندوز و PC (همانند نسخه های نرم افزاری گوشی های همراه) تولید میشود.
زبان قدرتمد برنامه نویسی ASP.NET که در ساخت نرم افزارهای تحت وب تعاملی و البته طراحی وب سایت نیز کاربردهای به خصوص خود را دارد، دارای کدهای کامپایل شده می باشد که با استفاده از این کدها، این قابلیت وجود دارد که به هریک از زبانهای:
برنامه نویسی انجام شود. یکی از ویژگی های این زبان برنامه نویسی قدرتمند، ارائه انواع ابزارهای کنترلی و تولبارهای (Tools) مختلف برای ایجاد صفحات کمک کننده html است.
«پی اچ پی» نیز یکی دیگر از زبانهای قدرتمند و محبوب نوشتن اسکریپت در سراسر دنیا می باشد که در سال 1998 توسط راسموس لردروف ارائه شد. این زبان کد نویسی طراحی وبسایت، به دلایلی همچون: «انعطاف و شکل پذیری بسیار عالی»، «سادگی ویژه»، «عدم نمایش دستورات کد نویسی به کاربران» و همچنین «قابلیت هماهنگی با عمدهی بانکهای اطلاعاتی مهم مانند MySQL» دارای محبوبیت و کارایی ویژه ای برای طراحان سایت و برنامه نویسان هستند.
البته در رابطه با کدنویسی php باید گفت که:
4. جاوا اسکریپت:
جاوا اسکریپت نیز همانطور که از نامش پیداست، یک زبان برنامه نویسی نبوده و برای اسکریپت نویسی به کار می رود. البته که پیش از پرداختن به ویژگیهای جاوا اسکریپت، ذکر این نکته نیز ضروریست که امروزه از این زبان کمتر برای طراحی وبسایت استفاده میشود؛ چرا که با وجود بعضی از کتابخانه های گرافیکی سنگین جاوا، سرعت سایت کاهش یافته و به لحاظ رعایت اصول سئو اصلاَ مطلوب نمی باشد!!
از جمله مزایای java scriptکه توسط شرکت طراحی Netscape ارائه شد، میتوان به موارد زیر اشاره نمود:
5. زبان HTML:
«اچ تی ام ال» از قدیمی ترین و اصیل ترین زبانهای نشانه گذاری و کد نویسی محسوب میشود که در سال 1990 ارائه شده و اولین سایت اینترنتی نیز بر مبنای همین زبان کدنویسی طراحی شد. Html در ابتدا فقط شامل متن بوده و در ادامه فایل های خارجی همچون: تصویر، فیلم و … به آن اضافه شد.
با گذر زمان و با ارائه نسخه پنجم از زبان html که تحت عنوان «html5» در سال 2010 معرفی شد، دنیای طراحی وبسایت با دگرگونی خاص و عظیمی مواجه شد؛ به طوریکه اصطلاح «طراحی سایت واکنشگرا» به میان آمد و این قابلیت برای طراحان سایت به وجود آمد که بتوانند وبسایتی را راه اندازی کنند که با هر سایز و ابعاد صفحه نمایشی، دارای همخوانی باشد. این مسئله در فرآیند بهینه سازی سئو و کاهش نرخ پرش سایت نیز به شدت تأثیرگذار و مهم است. همچنین باید گفت که این زبان نشانه گذاری بسیار سبک می باشد.
طراح سایت کیست؟ و چه وظایفی بر عهده دارد؟
به طور کلی طراح سایت به فردی گفته میشود که وظیفه طراحی و راه اندازی سایت را بر عهده دارد. البته وظایف تخصصی یک طراح وبسایت زمانی مشخص میشود که دقیقاَ تعیین کنیم وظیفه دیزاین و طراحی کدامیک از بخش های وب سایت را بر عهده دارد. البته عرف رایج بدین شکل است که از دو فرد «فرانت اند کار» و «بک اند کار» در طراحی وب سایت بهره گرفته شود. اما هریک از تخصص های عنوان شده، چه کاری را انجام می دهند؟!
طراح Front-end:
در حقیقت طراحان فرانت اند، وظیفه دیزاین و ایجاد تمامی بخشها و گزینه های تعاملی و ظاهری سایت را بر عهده دارند که در معرض دید تمامی کاربران قرار دارد. فراند انت هر سایت معمولاَ شامل دو قسمت:
می باشد و عمدتاَ طراحان front end آشنایی و تسلط کاملی با نرم افزارهای گرافیکی همچون فتوشاپ و کورل دارند. به لحاظ تشبیهی، طراحان فرانت اند همانند دکور وبازیگران اصلی یک فیلم یا یک صحنه تئاتر هستند که تمامی حرکات و کارهای تزئیناتیشان، در معرض دید تماشاگران قرار دارد. بنابراین در یک فرآیند طراحی وبسایت، هر آنچه که مربوط به گرافیک و ظاهر سایت است و ما مشاهده میکنیم، محصول کار دیزاینر front end میباشد.
البته بایستی به این مسئله نیز توجه داشت که نقش طراحان فرانت اند از یک سو با «گذر زمان و ظهور امکانات ویژه گرافیکی و تصاویر» در سایت ها و از سوی دیگر با درک هرچه بیشتر «اهمیت جذب مخاطبان با ظاهر زیبا و گرافیک ها و انیمیشن های خاص» هر سایت، بیش از پیش مورد توجه قرار گرفته است.
مجموعاَ همه عوامل و عناصری که کاربران در هر وبسایت مشاهده می کنند، شامل مجموعه ای از HTML، CSS و جاوا اسکریپت هاست که به طور کامل با مرورگر وب شما قابل کنترل می باشند. مواردی همچون: صفحات اصلی و داخلی وب، دسته بندی ها و منوها، گزینه ها و دکمه های انتخاب خدمات یا خرید، تگ های اتصال دهنده به مطالب پر بازدید، فونتها، رن فونت ها و سایز هریک از نوشته ها، فرم های ارتباط و تماس و و و…
طراح Back-end:
در پروسه طراحی سایت، طراحان بک اند مسئولیت دیزاین و طراحی کدهای سروری و کدهای وب هستند که برای کاربران قابل نمایش نمی باشد. در واقع نظم دهی پشت صحنه تمامی فرآیندهای سایت بر عهده «بک اند کار» میباشد و به هر میزان که کدهای وب با نظم و دقت بیشتری نوشته شود، کار برای توسعه های آتی وبسایت نیز آسانتر می باشد. به لحاظ تشبیهی، بک اند کارها همانند کارگردان، نویسنده و عوامل پشت صحنه یک فیلم هستند که هسته اصلی شکل گیری و نظم دهی یک فیلم را بر عهده دارند و اصطلاحاَ همه چیز رو کاکل برنامه ریزی این عوامل می چرخد؛ اما تماشاگران آن ها را نمی بینند!
به طور مشخص پس از انجام و تهیه موارد گرافیکی توسط طراح فرانت اند، طرح های آماده شده توسط طراح Back end به کدهای جاوا اسکریپت، جی کوئری، html و البته CSS تبدیل میشود. جالب است مطلع باشید که در گذشته که چندان خبری از کارهای گرافیکی، تصاویر متعدد، جلوه های ویژه و درک اهمیت افکتها و عکسها بر جذب کاربران نبود، طراحان بک اند به عنوان یگانه عنصر مسئول طراحی وب سایت ها به شمار میرفتند!
انواع طراحی وبسایت بر اساس ساختار
وب سایت ها بر اساس نوع ساختار به دو بخش: «ایستاتیک (Static Website) » و «دینامیک (Dynamic Website) » قابل تقسیم بندی هستند که هر کدام دارای ویژگیهای خاص خود هستند.
اما ویژگیهای عمدهی هر یک از این دو مدل سایت شامل چه مواردیست؟!
طراحی وب سایت استاتیک یا ایستا (Static Website): در این مدل وبسایت ها، فقط و فقط بخش front end سایت اجرا میشود. این بدین معناست که محتواها و متون مورد نیاز صفحات وب ابتدا یک بار جمع آوری و استانداردیزه شده و در ادامه هر یک از صفحه های وب سایت به شکل جداگانه ایجاد، بارگزاری و راه اندازی میشود. توجه داشته باشید که انجام تغییرات در هر یک از ارکان و صفحات این مدل وبسایتها بسیار دردسرساز است و انجام ویرایشات و تغییرات احتمالی، حتماَ باید از مجرای یک طراح سایت زبده بگذارد.
به همین خاطر است که در طراحی سایت های استاتیک، بهتر است که از ابتدا به همه وجوه و مطالب توجه کاملی داشت تا نیاز به کمی تغییرات ممکن را داشته باشد. با توجه به عدم تغییرات زیاد، از وبسایت های استاتیک بیشتر به جهت سایتهایی برای معرفی و ارائه بیوگرافی افراد حقیقی و حقوقی، سازمانها، برندهای بزرگ و … استفاده میشود تا در بازه های زمانی کوتاه مدت، نیاز به تغییرات بنیادین در رابطه با مطالب و محتواها نباشد.
طراحی وب سایت دینامیک یا پویا (dinamyc website): بر خلاف طراحی نسبتاَ تک بعدی سایتهای استاتیک، در طراحی وبسایت های دینامیک از هر دو ویژگی فرانت اند و بک اند بهره گرفته میشود. این طراحی توأمان از آنجایی مورد نیاز است که سایتهای دینامیک به دلیل نیاز به تغییرات و توسعه دهی های متنوع، دائماَ نیاز به گسترش پذیری میباشند و از همین رو، متون و محتواها، دسته بندی ها، صفحات وب، گزینه ها و به طور کلی خدمات و کاربردهای تعاملی سایت، دائماَ دستخوش تغییرات می شوند.
واقعیت هم همین است که با توجه به رقابت های شدید و خلاقانه کسب و کارها، هر روزه نیاز به تغییرات پیاپی و اضافه سازی آپشن های تسهیل کننده و لذتبخش در بستر وبسایت ها برای کاربران احساس میشود. در پروسه طراحی سایت های دینامیک، علاوه بر نقش قابل توجه «فرانت اند کار» در ایجاد و قراردهی گرافیک ها و عناصر زیباکننده سایت، بر روی«بک اند کار» نیز به عنوان یک مغز متفکر اساسی حساب می شود!! بدین شکل که او وظیفه دارد در پروسه طراحی وبسایت، مراحل کد نویسی و اسکریپت نویسی را به گونه ای پیش ببرد که سایت همواره برای توسعه و گسترش پذیری های آتی آماده باشد و اصطلاحاَ یک «وبسایت پویا» در اختیار قرار گیرد.
البته که طراحی وبسایت داینامیک دارای مزایای دیگری نیز می باشد؛ بلـــــــــــــــــــــــه… در این مدل سایتها:
طراحی وبسایت های پورتال: قطعاَ بارها و بارها پیش آمده است که نام پورتال های مقالات، پورتال گفتمان و انجمن ها و پرتال های خبری را شنیده باشید.در حقیقت پورتالها در زمره سایت هایی میباشند که برای دستیابی به اهداف خاصی راه اندازی میشوند و به این دلیل که از مجموع چندین وبسایت داینامیک شکل گرفته اند، ویژگی هایی یکسان با وبسایت های داینامیک دارند.
طراحی سایت وردپرسی
وردپرس را بدون شک میتوان به عنوان محبوب ترین CMS و سیستم مدیریت محتوای جهان معرفی نمود. برای درک هرچه بهتر محبوبیت طراحی سایت وردپرسی، کافیست بدانید که در حال حاضر بیش از 75.000.000 (75 میلیون) سایت ورد پرسی در سراسر جهان فعال شده است و وبمسترها عمدتاش پس از کار با وردپرس، علاقه ای به کوچ کردن به سمت سیستم مدیریت محتوای دیگری را ندارند.
اما قطعاَ این سوال به وجود می آید که «این حجم از علاقمندان به ورد پرس در سراسر جهان، چه مزایای مثبتی را در این CMS دیده اند؟!» برای پاسخ به این سوال، ذکر مزایای زیر الزامی است:
هزینه طراحی وب سایت
طراحی سایت دارای هزینه های متعددی است (گاهاَ کم و گاهاَ بیشتر) که با توجه به نوع و وسعت پروژه دستخوش تغییر میشود. به عنوان مثال ما در توضیح مراحل یک پروسه طراحی وبسایت، چهار مرحله کلی را بیان نمودیم، اما گاهاَ این مراحل بسته به نوع کسب و کار میتواند شامل جزئیات و گام های بیشتری همچون:
باشد. بنابراین همانطور که عنوان شد، تعیین مقدار هزینه طراحی وب سایت، وابسته به میزان حجم پروژه و درخواست های خاص کارفرما میباشد. اما به طور کلی در هر سایت (چه فروشگاهی و خبری و چه ارگانی و مجله آموزشی باشد)، یکسری هزینه ها همواره به صورت ثابت برای دستیابی به موفقیت وجود خواهد داشت؛ پارامترهایی همچون:
و …
هزینه طراحی وب سایت اختصاصی و قالب:
مسلماَ برای ایجاد یک بستر فروشگاهی درآمدزا و یا مثلاَ ایجاد یک بستر اینترنتی خبری – آموزشی، شما به دنبال انجام کارهای تکراری نخواهید بود. به بیان بهتر، هیچکس دوست ندارد که برچسب تقلیدی بودن بر روی پیشانی سایت خود بچسبد!! بنابراین به دنبال ایجاد تغییرات محسوس و وارد آوردن موارد و عناصر خلاقانه به سایت خود خواهید بود. تمامی این ویژگیها لزوم راه اندازی و طراحی سایت اختصاصی را بیش از پیش مشخص می سازد و بی شک این سفارش اختصاصی، خود هزینه بردار است.
البته افراد زیادی هم هستند که صرفاَ به دنبال داشتن یک سایت معمولی تر هستند و از همین رو به خرید قالب آماده روی می آورند. این مدل راه اندازی کم هزینه تر است و برای این کار، قالب های آماده متنوعی را میتوان با هزینه های کمتر خریداری نمود.
خرید دامنه مناسب:
مغمولاَ دامنه ها و آدرس های اینترنتی با پسوند های مختلف (.com، .ir، .net، .press، .org و …) را میتوان به شکل یک ساله یا پنج ساله اجاره نمود و تا زمانی که هزینه تمدید این دامنه های خریداری شده پرداخت شود، امتیاز آن نام متعق به خریدار می باشد. چنانچه هزینه تمدید دامنه مورد نظر پرداخت نشود، آن نام دامنه آزاد خواهد شد و فرد دیگری میتواند برای خرید آن اقدام نماید.
هزینه هاست:
خرید هاست در حقیقت به معنای اجاره حجم یا فضایی است که به منظور ورود و خوانایی و همچنین ذخیره سازی اطلاعات و دیتاهای سایت مورد استفاده قرار می گیرد. به بیان دیگر، هاست یک نوع محیط مجازی است که برای راه اندازی یک سایت و بر روی یک سرور اختصاصی سوار می شود و به شکل 24 ساعته به شبکه جهانی اینترنت وصل است. بسته به نوع انتخاب هاست مناسب، هزینه ای از 20 تا 100 هزار تومان در ماه را بایستی برای خرید این فضای مجازی در نظر بگیرید.
این سرور اختصاصی که تمام مدت به شبکه جهانی اینترنت متصل است، این امکان را فراهم می سازد تا تمامی کاربران با وارد نمودن url سایتتان در مرورگر، به راحتی به سایت شما انتقال یابند و محتویات و اطلاعات موجود در وبسایتتان استفاده نمایند. از همین رو خرید یک هاست مناسب که کوچکترین خللی را در فرآیندهای سایت ایجاد نکند، امری بسیار ضروریست و عمدتاَ کاربران ایرانی از هاست های آلمان و ایران برای این امر استفاده می کنند.
هزینه تولید محتوا
بدون شک پس از طراحی وبسایت، تولید محتواهای مناسب به عنوان مهمترین دغدغه هر وبمستری مطرح می باشد. تولید محتوای مناسب علاوه بر آن که میتواند مخاطبان ارگانیک را از سرچ گوگل به سایتتان بکشاند، در شکل دهی کلی صفحات اصلی و داخلی سایت نیز به شدت موثر است. در حقیقت تهیه یک محتوای زیبا، یونیک، کاربردی و خلاقانه، میتواند کاربران را غرق در جذابیت یک وبسایت کند و ذهن کاربر را به دنیایی از لذت و هیجان ببرد. کاربری نیز که همواره با این محتواهای جذاب و دست اول در وبسایتتان برخورد داشته باشد، به یک مخاطب وفادار و یک سفیر مثبت تبدیل میشود و میتواند به صورت غیرمستقیم در عضو گیری های آینده شما نیز موثر باشد.
البته در سوی مقابل، چنانچه دائما به سراغ محتواهای تکراری، بی ربط و نازیبا بروید:
بنابراین چه بخواهید محصولات وبسایت فروشگاهیتان را به خوبی معرفی کنید، چه بخواهید در پروسه طراحی وب سایت، چیدمانهای صفحه ای مناسبی داشته باشید، جه بخواهید خدمات خود را به شکلی جذاب شرح دهید و چه در نظر داشته باشید که یک وبسایت آموزشی یا خبری دسته اولی داشته باشید، برای همه و همه به انجام هزینه برای تولید محتواهای جذاب و یونیک نیاز خواهید داشت.
هزینه های پشتیبانی پس از طراحی وبسایت
راه اندازی هر سایت و تشکیل هر کسب و کار اینترنتی بدون داشتن یک پشتیبانی مناسب، کاری کاملاَ بیهوده و بی نتیجه خواهد بود. بسیاری از شرکت های خدماتی در سراسر ایران و جهان، دارای تیم های پشتیبانی 24 ساعته هستند تا کاربر خدمات گیرنده در هیچ زمانی از شبانه روز، خود را در دل مشکلات ایجاد شده، تنها و بی یاور نبیند!
به طور کلی هر وبسایت باتوجه به نوع فعالیت و حجم اراده خدمات به کاربران خود، نیاز به سیستم پشتیبانی قدرتمند و متنوعی دارد که شمل خدماتی همچون: پاسخدهی به سوالات و نیازهای کاربران، به روز رسانی دائمی منظم کدنویسی و قالبها، بهینه سازی محتواهای قدیمی، برطرف سازی نیازهای سئویی ابتدایی سایت، بررسی پیشرفتهای سایت در گوگل، بررسی روزانه، هفتگی و ماهانه سرچ کنسول و میزان ورودی از گوگل و… دارد.
هزینه خدمات سئو سایت
رعایت اصول مناسب سئوی سایت را هیچگاه، هیچــــــگاه و هیچــــــــــــــــگاه فراموش نکنید؛ چرا که علاوه بر تولید محتوای مناسب و جذاب، رعایت همه جانبه و مناسب اصول سئو سایت است که میتواند شما را به موفقیت و درآمدهای سرشار برساند و اصطلاحاَ وبسایتتان را همواره سرحال و جذاب نگاه دارد. البته اصول سئو دنیای بسیار گسترده ای دارد که شامل:
می باشد. پشتیبانی سئو داخلی سایت با توجه به نوع قالب، زبان برنامه نویسی، حجم و نوع محتوا میتواند هزینه های متفاوتی را در بر داشته باشد.
طراحی سایت فروشگاهی
امروزه تقریبا برای تمامی اهداف… تأکید میکنم تقریباَ برای تمـــــامـــی اهداف، یک سایت دیزاین و راه اندازی میشود. در این میان یکی از رایج ترین درخواست های اینترنتی، سفارش برای طراحی وب سایت فروشگاهی می باشد و اینگونه سایت ها با تکیه بر مولفه هایی چون:
میتوانند در به ارمغان آوردن سودهای شگفت انگیز و قابل توجه، بسیار کارآمد باشند. یک طراحی وبسایت کارآمد و موفق، این امکان را فراهم می نماید تا در کمترین زمان ممکن، جدیدترین محصولات به همراه مشخصات کامل آن، در اختیار کاربران و بازدید کنندگان قرار گیرد و بدون شک این مسئله، رشد شدید مشتریان و افزایش سودهای سرشار را در پی خواهد داشت.
ویژگی های سایت های فروشگاهی
با توجه به گسترش قابل توجه فروشگاه های اینترنتی و ارائه مزایا و خلاقیت های متنوع از سوی هر کدام از این وبسایتها، میتوان ویژگی های متوعی را برای سایت های فروشگاهی بیان نمود. در واقع برای طراحی یک وبسایت فروشگاهی، ابتدا بایستی بدانیم که یک کارفرما از یک طراحی سایت فروشگاهی، دقیقاَ چه چیزهایی میخواهد؟! امـــــــــــــا… اما فارغ از درخواستهای خاص هر کارفرما، بایستی به یکسری از نکات کلی و البته پراهمیت در راه اندازی فروگاه های اینترنتی توجه ویژه ای داشت:
اما فیلدهای سرچ فروشگاه های اینترنتی میتواند شامل چه مواردی باشد؟! در حقیقت مواردی همچون:
میتواند یک فضای جذاب و با رابط کاربری لذتبخش را برای کاربران به وجود بیاورد.
5. سیستم پرداخت در طراحی وبسایت فروشگاهی : یکی از عناصر مهم و تعیین کننده برای فروشگاه های اینترنتی، تعیین نحوه پرداخت مشخص و یا در نظرگیری سیستم های پرداخت متنوع است که به شیوه های مختلفی تعبیه میشود:
نقش سئو در طراحی وبسایت فروشگاهی
شما بگویید… در میان میلیون ها سرچی که هر روزه در فضای گوگل و دنیای اینترنت رخ میدهد، وبسایتتان چه سهمی دارد؟! در حقیقت پاسخ واقع بینانه به این سوال، میتواند یک تلنگر واقعی برای چگونگی کیفیت فعالیتهایتان باشد؛ اما نکته خوشحال کننده این است که هیچگاه دیر نیست و شما پس از انجام پروسه طراحی وب سایت فروشگاهی خود، میتوانید بلافاصله به سراغ دریافت مشاوره سئو و به کارگیری صحیح اصول سئو بروید تا انقلابی را در وضعیت درآمدهای اینترنتی کسب و کارتان به پا کنید!
ذکر این نکات ضروریست که طراحی سایت اختصاصی فروشگاهی شما، باید، باید و بایـــــــــد به صورتی باشد که از دید خزندهها و الگوریتمهای گوگل مطلوب باشد. این مسئله موجب میشود که موتورهای جستجوگر گوگل، سایتتان را شایسته قرار دادن در نتایج سرچهای مشتریان تشخیص دهند. طراحی وبسایت حرفه ای و بهینه که با مشاوره و رعایت اصول سئو همراه باشد، می تواند سئو سایت شما را به شکل محکمی پایه ریزی کند و پس از آن، شما با قرار دادن محتواهای مطلوب و جذاب، میتوانید با سرعت بیشتری به هدف خود که «آمدن به صدر نتایج گوگل» است، دست پیدا کنید.
رعایت اصول سئو؛ مقدم بر همه چیز!
در واقع شما هرچقدر هم که در فروشگاه اینترنتیتان محصولات و کالاهای جذاب و ویژه ای داشته باشید، اما در نتایج گوگل بالا نباشید، نمی توانید به جذب حداکثری کاربران و دستیابی به درآمدهای فوق العاده فکر کنید! در همین راستا یک جمله معروف و البته ترسناک وجود دارد که می گوید: “اگر بعد از مدتها کار و تلاش، سایتتان در صفحه اول نتایج دیده نشود، انگار که هیچوقت هیچ سایتی نداشته اید…!”
بنابراین پس از به اتمام رساندن کلیات طراحی وب سایت فروشگاهی، مبحث «رعایت اصول سئو» را در قدم بعدی، به شدت جدی بگیرید.
گام اول را در طراحی وبسایت محکم بردارید!
یک مهندس موفق، بدون شک زمانی میتواند خانه ای را به شکل درست و فوق العاده طراحی کند که خود را به جای سفارش دهندگان و اعضای خانواده اقامت کننده قرار دهد. و سپس در جهت رفع نیازهای آنها و رقم زدن فضایی دلنشین برای اعضای خانواده تلاش کند… طراحی سایت هم به همین شکل است؛ بلــــــــــــــــــــه… برای یک طراحی سایت فروشگاهی موفق، باید و باید خود را به جای کاربران و مشتریان قرار دهید، انتظاراتشان برای یک فروشگاه گردی مطلوب را بدانید و سپس در جهت طراحی گام نهایی که مربوط به نمایش کالاها، سیستم سبد خرید و نهایتاَ پرداخت ایمن و راحت است، اقدام کنید.
از ما به شما نصیحت… قدم اول را همیشه با صلابت و محکم بردارید! شاید بپرسید چطور؟!
در جواب باید گفت که لحظهی اولیه ورود مخاطب به سایت فروشگاهی بسیار مهم است… چرا که:
دیگر امکانات برای یک طراحی سایت فروشگاهی
با توجه به گسترش روز افزون سایت های فروشگاهی و ایجاد خلاقیت های متنوع در آنها (که در بخش های پیشین، به برخی از آنها پرداخت شد)، امکانات متنوعی را میتوان برای سایتهای فروشگاهی در نظر گرفت. ویژگی های امکاناتی همچون:
چرا طراحی سایت انجام می شود؟
به راستی این سوال اسسای وجود دارد که «چرا طراحی سایت انجام می شود؟!»… همه ما با این اصطلاح آشنا هستیم؛ اما احتمالاَ به تمامی زوایای پنهان این فرآیند خوب دقت نکرده ایم! هرچند که بارها و بارها در خلال متن، به مزایای متعدد طراحی وب سایت و لزوم آمادگی برای خرج از کسب و کارهای سنتی و خرد اشاره شد؛ اما شاید به عنوان جمع بندی و در پاسخ به سوالاتی از قبیل «هدف از طراحی وبسایت چیست؟»، بتوان به نکات زیر اشاره داشت:
حالا دیگر برای پاسخ به هر سوالی در رابطه با «چرایی لزوم طراحی وب سایت»، قطعاَ پاسخ های محکمی دارید…
تا وب سایت شما مورد تحلیل و بررسی قرار نگیرد نمی توان رقم مشخصی برای آن اعلام کرد. بهترین پیشنهاد ما هم به شما این است که اگر قبل از بررسی و تحلیل سایت شما قیمتی به شما ارائه می شود فقط از انجا فرار کنید.
همان گونه که گفته شد بدون تحلیل وب سایت زمان مشخصی نمی توان برای آن ارائه داد ولی ما یک زمان تقریبی به شما ارائه می دهیم یک سایت شرکتی 10 الی 30 روز کاری و یک سایت فروشگاهی از 20 تا 40 روزی کای می تواند زمان بر باشد.
بله ما در ناب دیزاین طراحی سایت شما را از روی کاغذ شروع می کنیم و در نهایت یک سایت کامل به شما تحویل می دهیم. خط قرمز ما در ناب دیزاین قالب های آماده است.