سرعت سایت چیست؟
هنگامی که مشتری برای صرف غذا در یک رستوران می نشیند، خدمات آهسته از پیشخدمت اغلب منجر به نتایج ضعیف و مشتری های آینده کمتری می شود. به همین ترتیب، سرعت کم سایت می تواند منجر به رتبه بندی ضعیف موتور جستجو، کاهش کلی بازدید سایت و تجارب منفی کاربر شود.
سرعت وب سایت یا عملکرد وب سایت، به سرعت بارگیری یک مرورگر در بارگیری صفحات وب کاملاً کاربردی از یک سایت مشخص اشاره دارد. عملکرد ضعیف سایت هایی که به کندی در مرورگر ارائه می شوند می تواند کاربران را از آن دور کند. برعکس ، سایت هایی که سریع بارگیری می شوند معمولاً بازدید بیشتری دارند و نرخ تبدیل بهتری دارند.
آیا می خواهید فروش خود را افزایش دهید؟ بار گذاری سایت خود را سریعتر کنید.
آیا سرعت وب سایت شما واقعاً می تواند تاثیری در فروش شما داشته باشد؟ پاسخ مثبت است ، درست است. گوگل و سایر موتور های جستجو سایت هایی را که به آرامی بارگیری می شوند جریمه می کنند – اما مهمتر از همه این که، کاربران نیز این سایت ها را مجازات می کنند. آنها بازدید را متوقف می کنند و خرید نمی کنند. اگر سایت شما به آرامی بارگیری شود ، در فروش و بازدید خود ضرر خواهید کرد.
خوشبختانه ، بهبود آن چندان سخت نیست. ابزارها ، نکات و ترفند های زیادی وجود دارد که می توانید برای بارگیری سریعتر سایت و بهبود بازدید و رتبه بندی موتور های جستجو از آن ها کمک بگیرید.
طبق یک تحقیق ، 47٪ از بازدیدکنندگان انتظار دارند صفحات وب در 2 ثانیه یا حتی کمتر بارگیری شوند. بنابراین ، دلیل مراجعه آن ها هرچه باشد، بازدیدکنندگان انتظار دارند که در اسرع وقت روی وب سایت شما قرار بگیرند. اگر بتوانید کل روند را تسریع کنید، می توانید بازدید های بالقوه را به فروش سودمند تبدیل کنید. با این حال ، نادیده گرفتن عوامل زیر می تواند تا حد زیادی بر سرعت وب سایت تأثیر بگذارد.
میزبان وب
در مورد یک محیط سرور مشترک ، میزبان وب ممکن است نتواند تمام نیازهای وب سایت شما را برآورده کند. بنابراین اگر وب سایت شما حجم عظیمی از پرونده ها را میزبانی می کند و یا با افزایش ترافیک روبرو می شود و این باعث کاهش سرعت وب سایت شما می شود ، باید میزبان وب خود را تغییر دهید یا برنامه میزبانی وب فعلی خود را ارتقا دهید.
انواع فایل های چند رسانه ای
اگرچه تصاویر، فایل های شنیداری، فیلم ها و انیمیشن ها جذابیت بیشتری برای یک وب سایت ایجاد می کنند اما بارگیری این فایل ها زمان بیشتری را می برد. فایل های تصویریjpg) ، (gif، فایل های صوتی (mp3) ، فایل های ویدیویی Swf) ، (Aviو فایل های bitmap (برای ذخیره تصاویر دیجیتال استفاده می شود) سرعت وب سایت را بسیار تحت تأثیر قرار می دهند.
سرعت اتصال مودم
اتصال مودم یکی دیگر از عواملی است که بر سرعت وب سایت تأثیر می گذارد. این به سرعت اتصال اینترنت بستگی دارد.
فاکتورهای عملکرد کامپیوتر
این عوامل همچنین به دلیل حافظه پنهان و سایر عوامل مانند ویروس ها بر عملکرد وب سایت تأثیر می گذارند. وقتی حافظه نهان کاربر پر شد ، او نمی تواند داده های بیشتری را در وب سایت های دیگر ذخیره کند. همچنین ، سرعت پایین پردازنده می تواند بر عملکرد وب سایت تأثیر منفی بگذارد. جدا از این ، برخی از مرورگر ها قادر به نمایش انواع محتوا مانند محتوای فلش نیستند. بنابراین انتخاب نامناسب مرورگر و برنامه سرعت وب سایت را نیز کاهش می دهد.
ابزارک ها و پلاگین ها
ابزارک ها و پلاگین ها برای افزودن ویژگی های مفیدتر در سایت شما هستند. با این حال ، بسیاری از این موارد باعث می شود صفحات وب شما به آرامی بارگیری شوند. در حقیقت ، هرچه افزونه و ابزارک بیشتری نصب کنید، هنگام بارگیری به کار بیشتری در وب سایت شما نیاز است.
تبلیغات آنلاین
تبلیغات آنلاین به درآمد زایی از سایت شما کمک می کنند. با این حال ، این کد های شبکه تبلیغاتی ، بیشتر براساس Javascript ، تمایل به کاهش سرعت وب سایت دارند.
چگونه سرعت سایت خود را افزایش دهیم؟
اولین نشانگر سرعت یک وب سایت ، اندازه کل پرونده مجموعه تصاویر، اسکریپت ها و پرونده های مورد نیاز برای ارائه مناسب صفحه است. اگر میزان اطلاعات مورد نیاز برای بارگیری صحیح سایت را کاهش دهید ، زمان بارگیری آن سریعتر می شود. تحقیقات در سال 2018 نشان می دهد که اکثر سایتها در محدوده 1.3 مگابایت تا 2.5 مگابایت هستند، علی رغم توصیه کمتر از 500 کیلوبایت – یعنی 20٪ از اندازه متوسط.
اگر سایت کندی دارید، تغییرات بسیار خوب هستند و کاهش اندازه فایل ها بزرگترین تغییری است که می توانید ایجاد کنید. برای این کار:
تصاویر خود را کوچک کنید. به احتمال زیاد ، شما تصاویر را با سایز کوچکتر از خود فایل تصویر واقعی در سایت خود نمایش می دهید. در این صورت ، می توانید از ابزاری ساده مانند ResizeImage.net برای تنظیم اندازه تصویر خود و صرفه جویی در فضای ارزشمند و زمان بارگیری استفاده کنید.
روش دیگر برای کوچک کردن اندازه تصویر، استفاده از قالب دیگری است. اگر در حال حاضر تصاویر .png دارید، احتمالاً می توانید آنها را به تصاویر فشرده شده .jpg بدون از دست دادن جزئیات زیاد تبدیل کنید. از ابزاری مانند مبدل تصویر Browserling برای تغییر تصاویر به قالب کم حجم تر استفاده کنید.
JavaScript و Cascading Stylesheets (CSS) خود را بهبود ببخشید. اگر از نظر فنی کاری نمی کنید، احتمالاً چیز زیادی برای نگرانی در اینجا ندارید. اما اگر در مورد اسنادی که یک وب سایت را تشکیل می دهند اطلاعاتی دارید ، بهتر است آنها را تا حد ممکن بهبود ببخشید.
به جای درج کد مشابه در هر صفحه ، قوانین CSS یا قطعه های جاوا اسکریپت را به یک پرونده خارجی منتقل کنید. بزرگترین مزیت این امر این است که فقط برای هر بار مراجعه به سایت باید یک بار سند بارگیری شود. بنابراین به جای بارگیری ده ها یا صدها خط کد برای هر صفحه ، به اسکریپت یا صفحه سبک بارگیری شده قبلی مراجعه می کند.
از حافظه پنهان استفاده کنید. سیستم های مدیریت محتوا مانند وردپرس دارای افزونه هایی هستند که آخرین نسخه صفحات شما را ذخیره می کنند. آن ها آن را برای کاربران شما نمایش می دهند تا مرورگر مجبور نباشد هر بار آن صفحه را به صورت پویا تولید کند. افزونه هایی مانند WP Super Cache می توانند زمان بارگیری صفحه را کاهش دهند.
تغییر مسیرهای خود را پاک کنید. تعداد اندکی از مسیر ها وجود دارد که می توانید استفاده کنید، از جمله مسیر 301 دائمی و مسیر 307 موقت. اما تعداد زیادی از مسیر ها می توانند باعث گیج شدن مرورگر و کاهش سرعت بارگذاری شوند. هرگونه تغییر مسیر را بررسی کرده و تا آن جا که ممکن است آن ها را ساده کنید. ابزارهایی مانند Google Page Speed Insights به شما خواهند گفت که چه مسیری در سایت شما فعال است.
شبکه تحویل محتوا را در نظر بگیرید. اگر سایت شما واقعاً محبوب است اما هنوز با زمان بارگیری صفحه دست و پنجه نرم می کنید ، یک شبکه تحویل محتوا یا CDN می تواند راه حل مورد نیاز شما باشد. اساساً با پخش بار سرور در تعدادی از مکان ها و اجازه دادن به نزدیکترین سرور ، داده ها را به کاربران محلی ارائه می دهد. فاصله جغرافیایی سرعت بارگیری را سریعتر می کند. اگر به این موضوع علاقه دارید ، در مورد CDN مانند Amazon Cloudfront تحقیق کنید.
به دنبال ایجاد AMP باشید. برای اکثر سایت ها، دردسر اضافی ایجاد یک صفحه جداگانه همراه سریع ارزش ندارد. اما این یک شکل جدید از یک سایت با سرعت بالا است که گوگل به آن کمک کرده است و طبق داده های سال 2015 ، زمان بارگیری را 15 تا 85٪ در آزمایشات اولیه کاهش می دهد . اگر سایتی با بازدید زیاد دارید یا برای طراحی مجدد آماده هستید ، راه اندازی AMP می تواند راه حل مورد نیاز شما باشد.
نتیجه
در روزهای آغازین اینترنت ، همه انتظار داشتند که سایت ها به آرامی بارگیری شوند. این همان شبکه جهانی بود و مردم انتظار چیز دیگری نداشتند. اما امروزه ، این یک داستان متفاوت است. سایت های سال 2020 و بعد از آن باید سریعتر از سایت های 2010 یا 2000 بارگیری شوند ، و گوگل به سایت های با بار گذاری سریع بیشتر و بیشتر اهمیت می دهد. اما این فقط رتبه بندی موتور جستجوگر شما نیست. سرعت سایت شما می تواند به افزایش و کاهش نرخ تبدیل شما کمک کند.
به یاد داشته باشید که برای هر ثانیه که زمان بارگیری را کاهش می دهید ، اعتماد به نفس مشتری را در سایت خود افزایش می دهید و دانه هایی می کارید که آن ها را ترغیب می کند در مورد شما به دیگران بگویند. برای شروع بهبود زمان بار گذاری سایت خود ، بیاموزید که بارگیری چه مدت طول می کشد. اگر از PageSpeed Insights استفاده می کنید ، دقیقاً متوجه می شوید که برای حل مشکل دقیقاً چه اقداماتی را باید انجام دهید. هنگامی که اصول را برطرف کردید ، برای بهبود زمان بارگیری ، روی استراتژی های پیشرفته تری کار کنید. حتی کسری از ثانیه هم می تواند کمک کند.
0 دیگاه